دفتر طنز حوزه هنری درسال 1379 جشنواره «طنز دانشجویی»

مروری بر هفت دوره برگزاری جشنواره طنز مکتوب/بخش اول

نگاهی به وضعیت اجرا در جشنواره های تئاتری ایران

از جشنواره زدگی تا تولید انبوه

بهتر است این مطلب با تاریخچه ای از چگونگی و پیدایش جشنواره کن آغاز شود.

در حوالی نخل های طلایی شصت و پنج ساله کن

با یک نگاه گذرا به کارنامه سینمایی اش همه چیز را دستگیرتان خواهد کرد؛

سقوط آزاد یک مشت نابغه!

جشنواره ها

«یک حبه قند» فیلمی پر بازیگر با حدود ۲۰ شخصیت اصلی است

یادداشتی بر فیلم یک حبه قند

اگر سال گذشته در همین روزها، جشنواره فیلم فجر شاهد اتفاق بزرگی به نام «طلا و مس» بود، امسال این اتفاق به شیرینی «یک حبه قند» است
روبان قرمز سیمرغ ها را درو می کند یا هیوا؟!

پنج سکانس از خاطرات جشنواره فیلم فجر

▪ سکانس اول"جشنواره پانزدهم (۱۳۷۵)": فیلم "مردی شبیه باران"، خیلی در من اثر گذاشت. یادم است موسیقی این فیلم خیلی به من کمک کرد تا با فلسفه فکری کارگردانش آشنا شوم.هنوز هم آن موسیقی را در ذهن دارم. این فیلم باعث شد تا به بازی پورعرب خیلی جدی تر از قبل نگاه کنم.
جشنواره تئاتر فجر قوت اجرایی بیشتری به خود می گیرد

جایگاه اخلاق در جشنواره تئاتر فجر

جشنواره تئاتر فجر قوت اجرایی بیشتری به خود می گیرد و کارها از لحاظ صحنه ای و ورود به فاز بین المللی، وارد مرحله بهتری خواهد شد و آزمونی جدید را برای اهالی تئاتر فراهم خواهد آورد.
«راه برفی» به جشنواره شهید غنی‌پور رسید

فصل های طلایی تاریخ جشنواره فیلم فجر

هنوز هم اگر از کارشناسان سینما در خصوص رازهای ماندگاری یک فیلم سوالی پرسیده شود، به قطعیت نمی توانند یک مولفه روشن را به عنوان نظری مشترک بیان کنند; رویکردهای متفاوت نسبت به ماهیت یک اثر و ارزیابی مطلوبیت های سینمایی در پس ساختار و محتوایی که یک فیلم در باطن خود نمودار می سازد گاه چنان رویه ای متناقض را بر فرآیند نظرسنجی ها (چه از مخاطبان و چه از منتقدان) حاکم می کند که حتی نمی توان در خصوص اینکه کدام مولفه فنی یا مفهومی بر جلب نظر منتقدان یا مخاطبان تاثیر داشته با قاطعیت سخن گفت. از این وجه گاه حواشی نیز بر ماندگاری یک اثر، فراتر از تمامی وجوه فنی یا مفهومی موثر است و بینات روشنی از این موضوع در احوالات امروز سینمای ایران قابل رویت است.
سینما کسب و کار من است

نگاهی به فیلمسازان بخش اول و دوم جشنواره ها به مناسبت اکران فیلم اول امیر ثقف

این روزها یکی از فیلم هایی که می شود دیدنش را به سینمادوستان توصیه کرد، «مرگ کسب و کار من است» ساخته کارگردان جوان امیرثقفی است که که البته فروش آن نسبت به «سعادت آباد» مازیار میری و «یه حبه قند» رضا میرکریمی چندان چشمگیر نبوده و با در اختیار داشتن ۷ سینما چیزی حدود ۳/ ۶ میلیون تومان فروخته است.