استاد محسن سلیمانی در این زمینه معتقد است آنچه امروز خاموش است بیشک زمانی بیدار و رسا بیانگر اندیشه ها و گفتمان های غالب و جاری بوده است.
سنتی را پشت سر خود دارد که در بسترش اشخاصی شاخص، آثاری بدیع و رخدادهایی مهم هویت ساز آن پدیدار، جاری بوده اند که امروز از مرکز جریانهای گفتمانی به حاشیه ها رفته اند، ولی هنوز هستند افرادی که از آنچه امروز خاموش است به روشنی سخن بگویند.
در جهان هنر استعاره خاموشی بیش از هر جای دیگر بیان گرایانه است، به بیان دیگر یک خط خاموش در دل خود جهانی گویا از سبک ها و جریان های مهم و اشخاص تأثیرگذاری را در بر می گیرد
که بر سازنده زیبایی شناسی خاص خود است، این جهان پر هیاهوی خاموش زیبا امروز برای بقا نیاز به گفتگومندی با دنیای معاصر دارد.
بر این اساس کارگاه هایی تحت عنوان «خطوط خاموش» با محوریت موضوع قلم ها و سبک های خوشنویسی ایرانی متمرکز بر سه خط ریحان ، محقق و ثلث ایرانی، و با رویکرد احیای این گونه ها و بازگرداندن آنها از حاشیه به مرکز کتابت و خوشنویسی ایرانی-اسلامی و همچنین بهرهگیری از قابلیت های خطوط قدیمی در هنرهای جدید در دستور کار قرار گرفت.
طراحی این مجموعه کارگاه ها در راستای اهداف هنری تعریف و تنظیم گردید تا خانه تجسمی حوزه هنری اصفهان مرجعی موثر گردد در بازخوانی، ثبت، احیا، نشر، بحث، خلق و نمایش هنرهای سنتی در حال فراموشی و به پیش زمینه آوردن هنرهایی که در حاشیه و پس زمینه دنیای هنر معاصر قرار گرفته اند.
تلاش برای ترویج و توسعه این خطوط در میان جوانان هنرمند و همچنین بازخوانی نمونه ها و الگوهای هنری تاریخ پرفروغ گذشته در کنار آثار برجسته و گردآوری شاهکارهای هنری پراکنده از دیگر اهداف این کارگاه ها بوده است که در این چند سال، توسط استاد محسن سلیمانی در حال برگزاری است.
گفتنی است، کارگاه های آموزش خطوط خاموش (ریحان ، محقق و ثلث ایرانی) با رویکرد بازگشت به خوشنویسی امروز با تلاش بر احیای این خطوط در روزهای یکشنبه در خانه هنرمندان اصفهان برگزار می شود.