امیراحمد فلسفی عنوان کرد:

«هنر ماندگار» نمایشگاهی به قدمت پیش از اسلام / خوش‌نویسی جزء لاینفک فرهنگ ایرانی اسلامی

«هنر ماندگار» نمایشگاهی به قدمت پیش از اسلام / خوش‌نویسی جزء لاینفک فرهنگ ایرانی اسلامی
عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران گفت: هنر خوشنویسی مانند پرنده‌ای است که دارای دو بال معنا و زیبایی ظاهری است و جزء لاینفک فرهنگ ایرانی‌اسلامی به شمار می‌رود.
سه‌شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
کد خبر :  ۸۱۴۰۷

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از فارس، نمایشگاه «هنر ماندگار» این روزها در نگارخانه فانوس برپاست و  ۳۵ اثر برگزیده از آثار دانشجویان دانشگاه هنر را با سبک‌های کوفی، نسخ، ثلث، خط نقاشی و سیاه‌مشق به نمایش گذاشته است.

امیراحمد فلسفی عضو ۶۱ ساله شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران در باره این نمایشگاه و جایگاه خوشنویسی گفت: قدمت هنر خوشنویسی به زمان پیش از اسلام بازمی‌گردد؛ زمانی که با پیدایش خط و شکل‌گیری تدریجی آن شاهد اشاعه آن در متون برتر و مذهبی هستیم.

این هنرمند نستعلیق تأکید کرد: هنر خوشنویسی مانند پرنده‌ای است که دارای دو بال معنا و زیبایی ظاهری است و جزء لاینفک فرهنگ ایرانی‌اسلامی به شمار می‌رود. هنر خوشنویسی نقش ویژه و جایگاه والایی در حفظ و ثبت مفاهیم و مواریث فرهنگی جامعه داشته است.

 

 

وی خوشنویسی، این هنر ناب را صورت‌بخشی به معنا با استفاده از علائم بدون مشابه در عالم خارج تعریف کرد و آن را وجه تمایز این هنر دانست.

فلسفی، آینده هنر خوشنویسی را درخشان توصیف کرد و اذعان داشت: از حدود ۳۰ ـ ۴۰ سال پیش، از تمام اقشار و سنین به هنر خوشنویسی روی آورده‌اند که مایه امیدواری است.

عضو انجمن خوشنویسان ایران در بخش دیگری از سخنانش، خوشنویسی را محور اصلی زندگی خویش معرفی و بر این نکته تأکید کرد که هنر دریچه‌ای نوین به عالم بالا بر روی انسان باز می‌کند و امکان پرواز خیال را فراهم می‌آورد.

 

 

فلسفی ضمن بازگویی خاطره‌ای از دوران فعالیت‌های هنری خود و ملاقات مجدد با نخستین استادش «ابن‌علی بابایی» که پس از درج مصاحبه‌ای از او در فصلنامه دنیای هنر رخ داد، برقراری ارتباط مجدد با استادش در شهر اهواز پس از سال‌ها و حضور مجدد در کنار نامبرده تا زمان فوتش در سال ۹۷ را یکی از شیرین ترین خاطرات خود دانست.

این خوشنویس مطرح در پایان به هنرجویان شرکت‌کننده در نمایشگاه «هنر ماندگار» توصیه کرد هنر توأم با تعقل را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند.

نمایشگاه «هنر ماندگار» تا ۲۸ آذرماه در نگارخانه فانوس واقع در فرهنگسرای رازی برپاست.

ارسال نظر