نمایشی از آثار عاشورایی هفت نسل از هنرمندان گرافیست

نمایشی از آثار عاشورایی هفت نسل از هنرمندان گرافیست
نمایشگاه پژوهشی آثار عاشورایی هفت نسل از طراحان گرافیک ایران، شامل هنرمندانی چون مسعود نجابتی، ابراهیم حقیقی، کوروش پارسانژاد، قباد شیوا و... در گالری مهر هنر برپاست.
يکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
کد خبر :  ۴۰۶۷۵

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از تسنیم، در این نمایشگاه پژوهشی که با حمایت موسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) برپا شده، آثار عاشورایی هنرمندانی چون قباد شیوا، ابراهیم حقیقی، مصطفی اسدالهی، مسعود سپهر، مسعود نجابتی، رضا عابدینی، فرزاد ادیبی، علی وزیریان، محمد خزایی، کورش پارسانژاد، محمد اردلانی، آرش تنهایی، سیدحسن موسی‌زاده،محسن سلیمانی، حامد حکیمی، علی مدیری و ... با هدف تقویت نگاه هنری مردم به فرهنگ عاشورا در معرض دید عموم قرار گرفته است.

 

 

آثار این گالری، بخشی از مجموعه پژوهشی هنر عاشورایی است که طی 15 سال گذشته توسط محمد اردلانی نمایشگاه گردان این نمایشگاه جمع‌آوری یا در کارگاه‌های وی خلق شده است و ضمن گسترش کمی و کیفی، نمایش‌های متفاوتی در مجموعه‌هایی چون موزه هنرهای معاصر تهران، موزه هنرهای معاصر اصفهان، موزه هنر امام علی(ع) و ... داشته است.

اردلانی درباره برپایی این نمایشگاه گفت: در 15 سال گذشته ما پژوهشی را درباره هنر عاشورایی آغاز و آثار عاشورایی را از نسل‌های مختلف هنرمندان گرافیست کشور جمع‌آوری کرده‌ایم که بالغ بر 300 اثر است.

وی با اشاره به ویژگی مشترک آثار جمع‌آوری شده در این نمایشگاه پژوهشی، گفت: وجود موضوعات مرتبط با محرم و فرهنگ عاشورا از جمله مضامین مشترک آثار حاضر در این نمایشگاه است؛ همچنین سعی کرده‌ایم آثار  حاضر به لحاظ کیفیت نیز ضمن برخورداری از تنوع فرم و تکنیک، از سطح استاندارد مشترکی برخوردار باشند.

 

 

وی در ادامه افزود: آثار اساتید حاضر در نمایشگاه، عمدتا پوسترهایی هستند که بر اساس سفارش واقعی خلق شده‌اند و برای مثال، متعلق به یک تئاتر آیینی یا یک همایش عاشورایی بوده‌اند. آثار هنرمندان جوان نیز، عمدتا موضوعی بوده و در کارگاه‌های هنری طراحی شده‌اند.

اردلانی درباره تعداد آثار نمایش‌یافته در نمایشگاه هفت نسل پوستر عاشورایی گفت: با توجه به وسعت فضای نمایشگاه، مجموعا 40 اثر از بین 300 اثر متعلق به اساتید و گرافیست‌های جوان انتخاب و به نمایش درآمده است.

وی خاطرنشان کرد: نکته مهم این رویداد پژوهشی این است که هر سال با وجود برخی سختی‌ها و محدودیت‌ها به صورت پیوسته برگزار شده است؛ برگزاری کارگاه‌های آموزشی نیز همواره مورد تاکید و توجه ما بوده چرا که می‌خواستیم طی هرسال، آثار جدیدی به این مجموعه اضافه شود.

این نمایشگاه تا 17 شهریورماه جاری در گالری مهرهنر واقع در میدان تجریش، خیابان دزاشیب(کبیری)، پلاک 135 برقرار است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر