به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، حسین مرصادی عکاس خبری که با یکی از آثار خود در نمایشگاه عکس «این شرح بینهایت» حضور دارد با اشاره به عکس ثبت شده خود از پیروزیهای مدافعین حرم گفت: در این نمایشگاه با یک عکس از حماسهآفرینیهای مدافعین حرم در کشور سوریه حضور دارم. این عکس سال 94 پس از پیروزی عملیات «نصر2» و آزادسازی شهرهای «نُبل» و «الزهرا» گرفته شده است. این اثر مربوط به هنگامی است که محاصره شهر پس از چهار سال شکسته شده و رزمندههای مدافعین حرم وارد شهر شدند.
مرصادی افزود: آغاز ورود رزمندههای مدافعین حرم به شهر با استقبال باورنکردنی مردم همراه بود. اتفاقی که با رسمی جالب از نوع برنج پاشی از سوی مردم سوریه زیباتر شد. گویا مردم سوریه در آداب و رسوم شادیهای خود از پاشیدن برنج به سوی آسمان استفاده میکنند.
این هنرمند عکاس ادامه داد: در این شادیها و هیاهوی مردمی که چهار سال رنگ آسایش و آرامش را از چنگال پلید نیروهای داعش ندیده بودند و حالا با نفسی راحت رزمندههای مدافعین حرم را به عنوان ناجی در آغوش میکشیدند، یک نفر توجه دوربین من را به خود جلب کرد. خانمی سوری که در حال پخش شکلات میان رزمندهها بود و عکس مقام معظم رهبری را در دست داشت؛ خواه یا ناخواه من را به سمت خود کشید و این تصویر را از وی ثبت کردم.
مرصادی در پاسخ به هویت نیروهای مدافعین حرم در این عملیات گفت: عملیات آزادسازی شهرهای «نُبل» و «الزهرا» با خطشکنی لشکر 16قدس استان گیلان انجام شد.
وی در خصوص برپایی این نمایشگاه گفت: چند عکس فاخر با کیفیت قابل قبولی در نمایشگاه عکس «این شرح بینهایت» به نمایش گذاشته شده است که هر بینندهای را به سمت خود جذب میکند. این آثار را بارها به صورت دیجیتالی در سایتها دیدهایم اما هنگامی که اثری در ابعاد بزرگ چاپ میشود نمای دیگری دارد و ما عکاسان را به وجد میآورد. چرا که وقتی اثری با این اهمیت و ارزش چاپ و به نمایش گذاشته میشود رسمیت پیدا کرده و اُبُهَت دیگری دارد.
مرصادی افزود: نمایشگاه عکس «این شرح بینهایت» دارای آثاری از دوران روزهای تلخ و شیرین پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز میشود و تا پیروزیهای مدافعین حرم ما در سوریه و عراق ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه درونمایهای هویتی برای مردم ما دارد که هر ایرانی با حضورش به آن جذب و دوستش خواهد داشت.
مرصادی در مورد گالری جدید خانه عکاسان که با درب ورودی مجزا از ساختمان اداری حوزه هنری در خیابان سمیه راهاندازی شده است، گفت: این گالری مکانی دلنشین برای عکاسان و علاقهمندان به هنر عکاسی است. با اینکه نورپردازیها برای عکسهای به نمایش گذاشته شده در این گالری از کیفیت خوبی برخوردار است اما میتواند به مراحل حرفهایتری ارتقا پیدا کند.
وی در پایان افزود: با توجه به اینکه درب ورودی این گالری از نظام ساختمان اداری حوزه هنری جداست میتوان گالری را برای روزهای پنجشنبه و جمعه که عموم مردم فرصت بیشتری برای بازدید از گالریها دارند دایر نگه داشت. بیشک از آنجایی که حوزه هنری در مرکز شهر قرار دارد این گالری میتواند یکی از پر بازدیدترین گالریهای تهران شود.
گفتنی است، نمایشگاه عکس «این شرح بینهایت» شامل منتخبی از کارنامه تصویری عهد امت و رهبر تا 17 شهریور 1398 از ساعت 9 تا 18 (بهجز ایام تعطیل) میزبان علاقهمندان خود خواهد بود.
علاقهمندان برای حضور در این گالری میتوانند به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ، جنب فروشگاه سوره مهر مراجعه کنند.