خط سرخ/ ترکیب مواد/ 110 در 130 سانتی متر
تابلوی "خط سرخ" اثر "فریدون مام بیگی" است، که در سال 1379 در اولین دوسالانه بین المللی نقاشی جهان اسلام به نمایش در آمده است. این تابلو اشاره به قیام مردم فلسطین و جنبش مقاومت دارد. در بخش پایین تصویر به نظر می رسد انبوهی از جمعیت در حال تلاطم و فریاد زدن هستند، در بخش بالای اثر تعدادی زیادی چفیه و پوشش مخصوص مردم فلسطین دیده می شود که تمام آسمان را پوشانده است. بالا و پایین اثر به وسیله یه خط قرمز خون آلود درست در مرکز تابلو، از هم جدا شده است.
"فریدون مام بیگی"، در سال 1319 در محله قلهک تهران به دنیا آمد. پس از گذراندن دوره ابتدایی، تحصیلات متوسطه را در دبیرستانهای هدف، مهران و ابن سینا به پایان بـرد و سپس برای تحصیل در رشته نقاشی وارد دانشکده هنرهای تزئینی شد.
او در دوران دانشجویی به همراه چند تن از دوسـتانش، اقـدام بـه تأسـیس یـک شـرکت معمـاری و طراحی داخلی کرد که در زمره نخستین شرکت هایی از این دست، در دهه 1340 به شمار می رفت.
"مام بیگی" بعد از فارغ التحصیلی راهی ایتالیا شـد و در دانـشگاه رم بـه تحـصیل در رشـته معمـاری و طراحی داخلی با گرایش نور پرداخت. با گذشت مدتی از اقامتش در آنجا، به توصیه نقـاش معـروف ایتالیایی "آونالی"، تغییر رشته داد و به فراگیری نقاشی روی آورد و پس از فارغ التحـصیلی، بـه عنـوان دستیار در دانشگاه مشغول به کار شد. او در این دوران با هنرمنـدان بزرگـی چـون "گـاپو گوروسـی" نقاش و مجسمه ساز، و "فدریکو فلینی" کارگردان ایتالیایی روابط نزدیکی داشت.
وی پس از بازگشت به ایران، به تدریس نقاشی در دانشگاه ها مشغول شد و چنان به ایـن کـار عـشق میورزید که پس از محروم شدن از این کار، بـه وضـوح دچـار رنجـش خـاطر بـود. شـاگردانش ازسالهای تدریس او در دهه 1370 در دانشکده هنر کرج خاطرات زیادی را روایت میکنند کـه حـاکی از ذوق هنری و روحیات خاص اوست.
فریدون مام بیگی بر اثر بیماری در 67 سالگی درگذشت.