با حضور کیارنگ علایی؛

کارگاه «عکاسی مستند به مثابه یک مطالبه» در یاسوج برگزار شد

کارگاه «عکاسی مستند به مثابه یک مطالبه» در یاسوج برگزار شد
به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد کارگاه «عکاسی مستند به مثابه یک مطالبه» با حضور عکاس مطرح کشور و عضو رسمی انجمن عکاسی ایران در سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
کد خبر :  ۳۶۴۶۹

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: در این دوره تخصصی یک‌روزه که به همت واحد عکاسی حوزه هنری برگزار شد، بیش از ۱۰۰ نفر از عکاسان و علاقه‌مندان رشته عکاسی شرکت کردند.

وی بیان کرد: در این کارگاه آموزشی مباحثی شامل تعریف عکاسی مستند، شکل‌گیری جریان مستند در عکاسی، جریان سینما و ترفندهایی که در حوزه سینما منجر به فیلم مستند می‌شود، ارتباط سینما و عکاسی و چرخش عکاسی بعد از دهه ۹۰ به همراه تصاویر و توضیحات توسط کیارنگ علایی مدرس حوزه عکاسی آموزش داده شد.

وی ادامه داد: این دوره با هدف افزایش اگاهی شرکت‌کنندگان با مقوله عکاسی مستند و همچنین آشنایی با آثار عکاسان مطرح داخلی و خارجی در این حوزه فعالیت می‌کنند برگزار شد و شرکت کنندگان سوالات خود درباره عکاسی مستند را مطرح کردند و کیارنگ علایی نیز به ارائه توضیحات لازم پرداخت.

رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد افزود: این واحد با دعوت از اساتید برتر حوزه عکاسی تاکنون دوره‌های مختلفی را در سطح استان برگزار کرده است که تداوم این امر موجب ارتقای سطح دانش و معلومات عکاسان و همچنین کیفیت‌بخشی به آثار آن‌ها خواهد شد.

کهگیلویه و بویراحمد جزو پنج استان فعال و برتر حوزه عکاسی است

کیارنگ علایی، مدرس دوره آموزشی «عکاسی مستند به‌مثابه یک مطالبه»، به کمیت و کیفیت برگزاری این دوره آموزشی اشاره کرد و افزود: استقبال گسترده‌ای از این کارگاه صورت گرفت و بیش از ۱۰۰ نفر در این دوره شرکت کردند.

علایی که عضو رسمی انجمن عکاسی ایران است، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد جزو پنج استان فعال و برتر حوزه عکاسی است و تاکنون نیز عکاسان این استان در سطح ملی و بین‌المللی خوش درخشیده‌اند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سطح اطلاعات و گستردگی تقسیم اطلاعات در فضای مجازی خیلی زیاد است و جوانان کمتر احساس نیاز می‌کنند که در کلاس‌ها شرکت کنند، این سطح مطالبه عمومی و حضور جوانان کهگیلویه و بویراحمدی نشان می‌دهد که معلمینی که تاکنون داشته‌اند و مراحل آموزشی که طی کرده‌اند مسیر درستی بوده و همه تشنه این هستند که اطلاعات بیشتر و متنوع‌تری را کسب کنند.

علایی از حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد به خاطر برگزاری این دوره آموزشی و همچنین استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان تقدیر کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی مباحثی شامل تعریف عکاسی مستند، شکل‌گیری جریان مستند در عکاسی، جریان سینما و ترفندهایی که در حوزه سینما منجر به فیلم مستند می‌شود، ارتباط سینما و عکاسی و چرخش عکاسی مستند بعد از دهه ۹۰ صحبت شد و ۱۹۵ کپشن از مجموعه‌های داخلی و خارجی که این جریان را دنبال می‌کردند برای شرکت‌کنندگان نمایش دادیم تا تصویر واضح‌تری از عکاسی مستند داشته باشند.

عضو رسمی انجمن عکاسی ایران ادامه داد: عکاسی مستند به طور کلی یک مقوله گسترده است که می‌تواند به خاطر کارکرد گسترده بایگانی که دارد به یک منبع مطالعاتی پژوهشی برای آینده تبدیل شود و وضعیت‌های مختلف را صادقانه و بی‌طرفانه به تصویر بکشد و در جهت روح اصلاح‌طلبی و آرمان‌گرایی برای انسان کار بکند.

علایی در خصوص ظرفیت‌های بالقوه حوزه عکاسی در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد جزو پنج استان فعال و برتر حوزه عکاسی است و با اینکه یاسوج شهر کوچکی است اما مفاخر بزرگی مثل حسن غفاری و اسحاق آقایی و … با کارنامه‌ای از جوایز متعدد را در خود پرورش داده است و این امر نشان‌دهنده مسیر درست بوده و اگر با همین سرعت و قدرت پیش برود می‌تواند جایگاه خود را بیش از پیش ارتقا دهد.

این مدرس حوزه عکاسی به کمبودهای حوزه عکاسی در کهگیلویه و بویراحمد وجود نیز اشاره کرد و گفت: کمتر نمایشگاهی در تهران از عکاسان کهگیلویه و بویراحمدی و یاسوجی دیده‌ایم و اگر فعالیت‌های این استان در گالری‌های معتبر تهران بیشتر باشد، می‌تواند به این استان کمک کند.

علایی افزود: انتشار مجله هنری ویژه عکاسی کهگیلویه و بویراحمد که در سراسر کشور توزیع شود نیز می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.

وی تداوم برگزاری دوره‌های آموزشی عکاسی در بخش‌های مختلف را بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: عکاسان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند در کنار برگزاری دوره‌ها، نمایشگاه و جشنواره داشته باشند و از دانش اساتید برتر کشور نیز بهره‌مند شوند و فرهنگ‌سازی کنند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر