مدیر‌کل هنرهای تجسمی ارشاد عنوان کرد:

انجمن خوشنویسان ایران در قامت دانشگاه

انجمن خوشنویسان ایران در قامت دانشگاه
هادی مظفری، مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجمع نمایندگان منتخب انجمن خوشنویسان کشور در کیش گفت: انجمن خوشنویسان ایران در این سال‌ها به تنهایی به اندازه تمامی دانشگاه‌های هنری در حوزه آموزش فعال بوده است.
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱
کد خبر :  ۳۶۳۱۵

 

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، مجمع نمایندگان منتخب انجمن خوشنویسان کشور با حضور غلامحسین امیرخانی، هنرمندان صاحب‌نام خوشنویسی و ۳۸۰ هنرمند خوشنویس برتر کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد.

در حاشیه این نشست، نمایشگاهی از آثار هنرمندان خوشنویس، رونمایی از کتاب جدید استاد امیرخانی با عنوان «آئین خوشنویسی مقدماتی -  متوسطه»، رونمایی از پرتره وی به عنوان چهره ماندگار هنر خوشنویسی، برگزاری نشست نقد و بررسی، انتخابات انجمن، اهدای جوایز به منتخبان نمایشگاه برگزار خواهد شد.

مظفری در بخشی از این مراسم یادآور شد: انجمن خوشنویسان ایران قریب به ۷۰ سال از عمرش می‌گذرد و در این هفت دهه نزدیک دو و نیم میلیون نفر را آموزش داده است. از طرف دیگر در ۳۰ سال اخیر یعنی از سال ۶۵ تا ۹۵ یک میلیون نفر در دانشگاه‌ها رشته‌های هنری را انتخاب کردند؛ اگر همین معادله را تعمیم دهیم و با همین ضریب و رشد، تحصیل‌کنندگان رشته‌های هنری می‌داشتیم، انجمن خوشنویسان ایران به تنهایی به اندازه تمام مراکز فعال در حوزه آموزش، عمل کرده است.

وی در بخش دیگر از سخنانش اظهار کرد: انجمن خوشنویسان، ساختارمندترین، منضبط‌ترین و سازمان‌یافته‌ترین، انجمن هنری است. انجمن خوشنویسان ایران با این قدمت در این سال‌ها در برابر تمامی طوفان‌ها، اتفاقات و رویدادها پا برجا ایستاده و مسیر خود را دنبال کرده است. این انجمن امروز بیش از ۳۲۰ شعبه در داخل و خارج از کشور دارد که این نشان دهنده نظم و ساختار انجمن است. بینال های انجمن همیشه به صورت منظم برگزار شده و این خود نشان دهنده نظام حاکم در انجمن است. ارتباط سیستماتیک انجمن با استان‌ها و رابطه‌ای که با شهرهای کوچک دارد، موید این سازمان یافتگی است.

 

 

مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره موضوع برندینگ در دنیا گفت: برای اینکه یک برند در دنیا مطرح شود و مشتریان برای سال‌ها آن را دنبال کنند، سه ویژگی را باید داشته باشد: نخست قدمت است یعنی مشتریان دوست دارند از محصولی استفاده کنند و از خدمتی نام ببرند که سال‌های سال سابقه داشته باشد و انجمن خوشنویسان با ۷۰ سال سابقه این ویژگی را داراست. دومین نکته این است که باید خوش نام باشد اگر برندی قدمتی داشته باشد اما در میان مشتریانش از خوش‌نامی برخوردار نباشد، نمی‌تواند مشتریان را دنبال کند و وفاداری مشتریان خیلی زود از بین می‌رود. سوم اینکه با مقتضیات روز و زمان، خود را هماهنگ کند. در دوره جدید، انجمن خوشنویسان باید با بحث پژوهش محوری و شناخت بازار و مخاطبان جهانی توجه ویژه نشان دهد و آثاری که معرف هنر خوشنویسی ایران است بتواند در مجامع بین‌المللی ارتباط بهتری را برقرار کند. ما در کشور این ارتباط درست میان هنر خوشنویسی و مخاطب را داریم اما برای معرفی آن به جامعه جهانی باید کار جدی صورت بگیرد.

مظفری در پایان سلامتی و صحت برای استاد «غلامحسین امیرخانی» رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران و فخر هنرهای تجسمی ایران را آرزو کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ارسال نظر