افتتاح نمایشگاه خوشنویسی حلقه مهربانی

افتتاح نمایشگاه خوشنویسی حلقه مهربانی
سومین نمایشگاه خوشنویسی اعضای حلقه مهربانی در باغ موزه هنر ایرانی گشایش یافت.
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
کد خبر :  ۳۴۱۵۸

 

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، سومین نمایشگاه خوشنویسی اعضای حلقه مهربانی به سرپرستی محمد علی قربانی، در باغ موزه هنر ایرانی گشایش یافت.

در این نمایشگاه برای نخستین بار، از تابلوی سوره حمد، آخرین اثر استاد غلامحسین امیرخانی، خوشنویس برجسته کشور، رونمایی شد.

در این مراسم استاد غلامحسین امیرخانی ضمن خیر مقدم به حاضرین، گفت: شما هنرمندان سرمایه فرهنگ و هنر این مملکت هستید.

وی ضمن اشاره به مقام ممتاز استاد قربانی گفت: اگر بخواهم آنگونه که حق مطلب است درباره استاد قربانی عرض مطلب کنم، در مجال وسیع تری باید این مطلب عنوان شود. آثار ایشان سال های سال مورد مشاهده و تحسین همه ی ما بوده است و دیگر نیازی به این نیست که بخواهیم در بیان و کلام از ایشان تعریف و تمجید کنیم.

وی ضمن تمجید از عنوان نمایشگاه «حلقه مهربانی»، گفت: به استاد قربانی به خاطر انتخاب این نام مناسب تبریک می گویم چراکه معنای هنر و فرهنگ می تواند در این یکی دو کلمه به ذهن هر بیننده ای متبادر شود.

استاد امیرخانی در ادامه افزود: بنده می خواهم به نکته ای که مورد نظر همه ماست اشاره کنم و آن اینکه با دیدن این جلسات در گوشه گوشه کشور و در عرصه های مختلف هنری و فرهنگی، شاید در ذهن همه ما این بیت متبادر شود:

من چه در پای تو ریزم که سزای تو بود

سر و جان را نتوان گفت که مقداری هست

وی مقصود این بیت را ادای احترام به هنر و فرهنگ کشور دانست و گفت: این فرهنگ و هنر، سرزمین ما را در طول تاریخ، در جایگاهی قرار داده است که آبرو، زندگی معنوی و روحانی ما، در سایه این حلقه متصل به هم به عنوان یک میراث به ما رسیده است.

این استاد برجسته خوشنویسی کشور، با اشاره به ظرفیت عظیم بالندگی و مانایی فرهنگ و هنر کشور گفت: این سرمایه عزیز در همه ی جنبه های فرهنگی هنری به قدری ظرفیت و قابلیت دارد که در طول مقاطع دشوار تاریخ، توانسته زنده بماند و بالنده باشد و روز به روز، بیش از پیش تاثیر و جایگاه عزیز و بی نظیر خود را به زندگان و کسانی که میراث دار هنر و فرهنگ هستند، نشان دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برپایی جلساتی از این دست، برکتی است که به عنوان یک ارزش بی نظیر همه ما را دلگرم می کند تا در هرجایی که هستیم، با اراده محکم‌تری برای روشن نگه داشتن این چراغ کوشش کنیم و در حفظ این آموزه های عزیز و ارجمند تاریخی، نقشی داشته باشیم و در جای خود، نگه دارنده این بنای زیبا و محکم باشیم.

گفتنی است این نمایشگاه شامل 45 اثر خوش نویسی، 2 اثر تذهیب و یک اثر ابر وباد است که دربرگیرنده آثار اساتیدی چون: یداله کابلی - عبد الصمد حاج صمدی - روانشاد یوسف خاموشی افشار و محمد علی قربانی، همراه با آثار هنرمندانی نظیر: حسن حجتی - احمد منشی - گلدیس آذرنوش - سپیده حیدری - استاد صاحبعلی ملکی - مهدی خانبابایی - سید مجید موسویان - فرزانه افتخارزاده - مریم سلیمی - داریوش آریان پور - حسین زمانی - محمد مهدی میرزایی - نسرین اکبری - اعظم علیزاده نیک - رضا اصغری - احمد سلمانی - نیما نجفی - مرضیه توکلی - زهرا غلامی - مهدی انیسی - محمدجواد شکوهی فر- علی هاشمیان - رویا تویسرکانی - مرضیه فرشباف - جمیله اژدری - علی بهزادپور - محسن فروزنده - مجتبی هندی - هاجر جوادی لاکانی - سمیرا فکری - فاطمه رحیمی یگانه - شبنم هوربخت - محمد تشکری - علی رضا قندالی - مهدی یاری - لیلا خانی - نورالهدی کریمی - زهرا رحمانی - شکیلا عالمی - محمود جلالی - مصطفی کلیایی - فاضل یونسیان - آمنه خلیقی - فاطمه زاهد نوروزی - سپیده زمانی و فائزه معینیان، است.

علاقه مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می توانند همه روزه از ساعت 10 الی 20 به نشانی : تهران - خیابان ولیعصر - بالاتر از چهاراه پارک وی - خیابان شهید فیاضی ( فرشته ) - خیابان بوسنی هرزگوین - سه راه دکتر حسابی - باغ موزه هنر ایرانی مراجعه کنند.

نمایشگاه حلقه مهربانی تا 19 آذرماه، پذیرای حضور علاقه مندان خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ارسال نظر