مجدالدین معلمی در جلسه تجلیل از مربیان دوره تئاتر بچه‌های مسجد بیان کرد:

تئاتر بچه‌های مسجد می‌تواند تبدیل به گنجینه‌ای برای تئاتر استان شود

تئاتر بچه‌های مسجد می‌تواند تبدیل به گنجینه‌ای برای تئاتر استان شود
عصر پنجشنبه 12 مهر ماه 1397 با حضور مجدالدین معلمی رئیس حوزه هنری استان قم و سید حسین فدایی حسین نویسنده، محقق و پژوهشگر تئاتر از مربیان دفتر بچه‌های مسجد استان قم تجلیل شد.
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸
کد خبر :  ۲۹۵۵۲

به گزارش سایت صحنه، عصر پنجشنبه 12 مهر ماه 1397 با حضور مجدالدین معلمی رئیس حوزه هنری استان قم و سید حسین فدایی حسین نویسنده، محقق و پژوهشگر تئاتر از مربیان دفتر بچه‌های مسجد استان قم تجلیل شد. در ابتدای این جلسه که با حضور 10 مربی حاضر در طرح تابستانه دفتر بچه‌های مسجد برگزار شد، مجدالدین معلمی به اهداف این طرح اشاره کرد و گفت: «حوزه هنری در برگزاری این طرح دو هدف را دنبال می‌کرد؛ اول اینکه مربیانی که در حوزه هنری قم آموزش دیده‌بودند وارد مرحله جدید بشوند و آموزش و مدیریت نیروی انسانی را تجربه کنند و دوم اینکه بتوانیم بچه‌های مسجدی علاقه‌مند به تئاتر را شناسایی کنیم و آموزش‌های اولیه را به آنها ارائه کنیم.»
وی با اشاره به کیفیت کار در مساجد گفت: « می‌شد چند گروه نیمه حرفه‌ای را به مساجد فرستاد تا اجرا کنند و گزارشی ارائه کرد اما ما بچه‌های مسجد را همین کاری می‌دانیم که شما انجام دادید و با بچه‌های مسجد کار کردید. شکر می کنم که هم با ما همراهی کردید و هم تجربه جدیدی را در عرصه تئاتر داشتید. این توفیقی بود که خدا نصیب شما کرد.»
معلمی درباره ادامه و سرانجام این طرح نیز گفت:«گروه‌های تئاتر بچه‌های مسجد را رها نکنید. گام بعدی این است که استعدادها را معرفی کنید به حوزه هنری و مراکز معتبر و در کارهایی که روی صحنه می‌برید از آنها استفاده کنید.»
رئیس حوزه هنری استان قم همچنین افزود: «راهی را که در پیش گرفته‌اید ادامه دهید. ما اگر از 30 مسجدی که تحت پوشش داریم، بتوانیم 30 استعداد را هم کشف کنیم، خودش گنجینه‌ای است که می‌تواند تئاتر یک شهر را تکان دهد. لذا سعی کنید در هر مسجد یک یا چند استعداد را کشف کنید و آنها را در شرایط سخت امتحان کنید تا هم شما ارزیابی درستی از بچه‌ها داشته باشید و هم آنها بدانند که کار هنری کاری جدی است.»

به تربیت یک نسل خوب برای آینده فکر کنید
در ادامه سید حسین فدایی حسین به ارزیابی دوره تئاتر بچه‌های مسجد پرداخت و گفت: «در ابتداء پیش‌بینی نمی‌کردیم که این حرکت اینقدر گسترده و فراگیر شود. مطمئن باشید هر چه جلوتر بروید مثل سنگی که در آب انداخته می‌شود و موج آن مدام گسترده می‌شود، حضور شما هم تاثیرش را می‌گذارد و این اثر مدام گسترده می‌شود. خاطره کار شما در ذهن بچه‌ها می‌ماند.»
وی از اجرای طرحی مشابه در مدارس استان خبر داد و گفت:« برای مدارس هم برنامه داریم و این کار بزرگی خواهد شد. چنین فعالیت‌هایی را تنها با این نیت شروع نکنیم که یک نسل تئاتری خوب تربیت کنیم بلکه به قصد تربیت یک نسل خوب برای آینده پا به میدان بگذاریم. می‌توانیم امیدوار باشیم، بچه‌هایی که شما با آنها کار کردید به لحاظ اخلاقی، دریافت‌هایی که داشتند و ارتباطاتی که با شما و همدیگر گرفتند، تبدیل به نسل بهتری برای آینده شوند.»
فدایی حسین همچنین درباره دشواری‌های کار تئاتر بچه‌های مسجد گفت:«لازمه کنار آمدن با سختی‌هایی که در کار تئاتر بچه‌های مسجد با آن روبرو می‌شوید، خلاقیت است. شما باید آمادگی روبرویی با هر اتفاقی را داشته‌باشید و شرایط را مدیریت کنید. این به رشد شما کمک می‌کند.»
همچنین امین علوی‌نیا مسئول دفتر مردمی تئاتر بچه‌های مسجد در قم طی سخنانی از شرایط کار در مسجد گفت و از برگزاری همایش تئاتر بچه‌های مسجد در آبان ماه 1397 خبر داد و پیش‌بینی کرد تا حداقل 25 تا 30 گروه در این همایش شرکت کنند. وی وعده کرد تا 3 اثر برگزیده این همایش به مسابقات سراسری بچه‌های مسجد معرفی شوند.
در پایان این جلسه از مربیان حاضر در این طرح؛ راحله آذری، منصوره اسدی، ستاره دهقانی، زهرا قربانی، شمیم احمدی، حدیث صابری، عباس جلالی، میلاد قره داغی، ، علی صدیق و امین علوی‌نیا تجلیل شد. شایان ذکر است که دوره آموزشی تئاتر بچه‌های مسجد با حضور مربیان آموزش دیده در حوزه هنری استان قم در تابستان 1397 و با همکاری کانون مساجد و سازمان فرهنگی هنری اجتماعی شهرداری قم در 30 مسجد استان برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر