«دکتر آبهای کومار‌سینگ» رایزن فرهنگی هند در ایران:

«حج» محلی برای اتحاد و گفتمان‌سازی جهانی است/ این نمایشگاه صلح‌طلبی مسلمانان را به تماشا می‌گذارد

«حج» محلی برای اتحاد و گفتمان‌سازی جهانی است/ این نمایشگاه صلح‌طلبی مسلمانان را به تماشا می‌گذارد
«دکتر آبهای کومار‌سینگ» رایزن فرهنگی هند در ایران با حضور در حوزه هنری و تماشای آثار نمایشگاه عکس «میقات وصل» و نمایشگاه نقاشی و پوستر «دلدادگان مشعر» که با موضوع «حج» برپا شده است، گفت: نمایشگاه پیش رو دین و مذهب را راهگشای برقراری صلح میان تمامی مردمان جهان معرفی می‌کند.
سه‌شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳
کد خبر :  ۲۶۹۰۹

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، نمایشگاه نقاشی و پوستر «دلدادگان مشعر» و نمایشگاه عکس «میقات وصل» از 24 تیرماه در گالری ابوالفضل عالی و گالری شماره یک خانه عکاسان ایران حوزه هنری برپا شده است. این نمایشگاه تاکنون میزبان چهره‌های شاخصی از جمله سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «دکتر آبهای کومار‌سینگ» رایزن فرهنگی هند در ایران بوده است.

«دکتر آبهای کومار‌سینگ» رایزن فرهنگی هند در ایران با حضور در حوزه هنری و تماشای آثار نمایشگاه عکس و نقاشی که با موضوع «حج» برپا شده است، گفت: باعث افتخار است که به میان هنرمندان و آثار هنری ایرانی آمده‌ام و از تماشای آن‌ها لذت می‌برم. ایران از گذشته‌های دور مهد فرهنگ و هنر بوده است. من نیز به عنوان رایزن فرهنگی هند در ایران علاقه‌مند به تماشای آثار زیبای هنری هنرمندان ایرانی بودم؛ به این ترتیب حوزه هنری را برای تماشای آثار زیبا و هنرمندانه ایرانی انتخاب و در این گالری حضور یافتم.

کومار‌سینگ با اشاره به آثار این دو نمایشگاه و تاکید بر توانایی‌های هنر در بیان اندیشه‌های مردمی گفت: حس این نمایشگاه، صلح را به رخ تماشاگر می‌کشد. نمایشگاه پیش رو که به «حج» در قالب‌های هنری نقاشی و عکس پرداخته است، دین و مذهب را راهگشای برقراری صلح میان تمامی مردمان جهان معرفی می‌کند. اسلام دین و مذهبی است که صلح را از عالم طلب می‌کند و آن‌ را ترویج می‌کند.

رایزن فرهنگی هند در ایران افزود: آثار نقاشی نمایشگاه «دلدادگان مشعر» و نمایشگاه عکس «میقات وصل» علاوه بر نمایش عظمت و اهمیت حج در جهان اسلام و عموم مردم جهان با هر گرایش دینی، جنگ و ظلم را محکوم می‌کند. چرا که در این تصاویر معصومیت مردم مسلمان که یکپارچه و هماهنگ فعالیت‌های دینی دارند را شاهد هستیم. تماشای این آثار دارای پیام مهمی برای فرهنگ و هنر ایران و هر کشوری است؛ چرا که بر هر بیننده‌ای بسیار تاثیرگذار است و نشان دهنده ظرفیت‌های بی‌نظیر هنر در بازتاب مسائل اجتماعی و عقیدتی مردم است.

کومار‌سینگ در پایان با تاکید بر اهمیت و قابلیت‌های «حج» در گفتمان‌سازی جهانی گفت: حج یک سلسله فعالیت‌های مذهبی است. اما از همین زاویه مذهبی نیز محل گردهمایی فرهنگی و اجتماعی است. اشخاصی که با ادیان سر جنگ داشته و یا مخالف برقراری صلح در جهان هستند، بی‌شک مقابل جریان‌سازی عظمت حج ایستادگی می‌کنند و مخالف آن هستند؛ چرا که برگزاری مراسم حج، جدا از جنبه دینی و مذهبی آن، می‌تواند فرهنگ صلح را ترویج دهد و محلی برای اتحاد و گفتمان‌سازی جهانی باشد.

گفتنی‌ است، نمایشگاه نقاشی و پوستر «دلدادگان مشعر» و نمایشگاه عکس «میقات وصل» از  24 تیرماه الی 7 مردادماه سال جاری، شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 18 در گالری ابوالفضل عالی و گالری شماره یک خانه عکاسان ایران حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ، میزبان علاقه‌مندان هنرهای تجسمی خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ارسال نظر