با معرفی برگزیدگان؛

نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس به کار خود پایان داد

نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس به کار خود پایان داد
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس با حضور کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و مسئولان استان فارس و شهرستان فیروزآباد، پنجشنبه 23 فروردین‌ماه برگزار و برگزیدگان معرفی شدند.
پنجشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
کد خبر :  ۲۳۰۳۰

نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش صحنه، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس با حضور کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، حجت‌الاسلام هاشمی‌زاده امام جمعه شهرستان فیروزآباد و دیگر مسئولان استان فارس و شهرستان فیروزآباد پنجشنبه 23 فروردین‌ماه برگزار و برگزیدگان معرفی شدند.

کوروش زارعی؛ مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری؛ در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: امروز وارد جنگ رسانه‌ای شدیم که مقام معظم رهبری سال‌ها پیش این موضوع را مطرح کردند و از آن با عنوان شبیخون فرهنگی نام بردند. امروز دشمن با جنگ رسانه‌ای می‌خواهد فرهنگ ما را به یغما ببرد و جوانان و نوجوانان را از ما بگیرند‌.

وی با اشاره به سخن امام راحل که فرمودند مسجد سنگر است، افزود: مسجد از زمان پیامبر جایگاه مهمی در اجتماع داشته و در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) نیز جایگاه مهمی خواهد داشت اما امروز از جایگاه مساجد غافل شده‌ایم. نتایج غفلت از مسجد، سبب دوری جوانان از این مکان متبرک و امن شده است.

وی با بیان اینکه مقصر این دوری جوانان از مساجد تمام مسئولان فرهنگی هستند، تصریح کرد: غفلت از مسجد سبب شده که عرصه به دست روشنفکرنماها بیفتد و اگر امروز دقت نکنیم باز هم خواهیم باخت.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید با کار هنری جوانان را به مساجد بازگرداند، گفت: ۳ سال است که دفاتر تئاتر بچه‌های مسجد راه‌اندازی شده و تاکنون ۲۵ دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در استان‌های مختلف افتتاح شده و بالغ بر ۱۰۰ گروه نمایشی بچه‌های مسجد در این دفاتر فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تاکید در کار دفاتر تئاتر بچه‌های مسجد هم‌افزایی با دیگر نهادها و ارگان‌ها است، عنوان کرد: در گام‌های بعدی قرار است که دفتر ادبیات، دفتر سرود و دفتر فیلم بچه‌های مسجد راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم هنرمندان بزرگ و با آتیه را برای انقلاب اسلامی تربیت کنیم.

کوروش زارعی در پایان گفت: هدف اصلی تربیت نسل تازه از هنرمندانی است که متضمن چهل سال آینده‌ی انقلاب اسلامی باشند. از این رو دوره‌های آموزشی منسجم با حضور اساتید و اهل فن به صورت مستمر برگزار خواهیم کرد تا آن هنرمندی که انقلاب اسلامی نیاز دارد تربیت کنیم و در این جنگ رسانه‌ای سربلند بیرون آییم و کمک کنیم تا مساجد دوباره پر از نیروهای انقلابی باشد.

در ادامه‌ی این مراسم علی‌اصغر گروسی؛ دبیر جشنواره؛ نیز در سخنانی کوتاه با بیان اینکه در ۲ روز برگزاری جشنواره ۴۸ اجرا در مدارس و مساجد فارس انجام شد از مسئولان شهرستان فیروزآباد برای همکاری در برگزاری جشنواره و فراهم کردن بستر و شرایط لازم، تقدیر و تشکر کرد.

در پایان سیروس همتی، داور جشنواره؛ نیز در قرائت بیانیه هیئت داوران از هنرمندان به ویژه بازیگران و کارگردانان درخواست کرد که دانش فنی و مطالعه خود را در زمینه بازیگری افزایش دهند.

بنا بر اعلام این گزارش، نمایش «چمدان» اثر علیرضا داننده فرد از شیراز، نمایش «آممدلی» اثر علیرضا اسدپور از کازرون و نمایش «داعش» اثر سعید نظری از شیراز به عنوان آثار برگزیده جشنواره بدون اولویت برای شرکت در سیزدهمین جشنواره سراسری بچه‌های مسجد انتخاب شدند‌.

بخش نویسندگی
مهدی رعیت‌پیشه به خاطر نمایش «مژده» شایسته تقدیر شناخته شد و سید محسن حسینی برای نمایش «من زنده نیستم»، علیرضا اسدپور برای نمایش «آممدلی» و مرضیه شاهدی برای نمایش «چمدان» به ترتیب سوم تا اول شدند.

بخش کارگردانی
مهدی نادری برای نمایش «از حماسه تا اسطوره» شایسته تقدیر شناخته شد و عبدالله پناهی برای نمایش «فانوس»، کامران آرایش برای نمایش «عتیقه» مشترکا به مقام سوم دست یافتند.
در همین بخش سعید نظری برای نمایش «داعش» و علیرضا داننده فرد برای نمایش «چمدان» به ترتیب به رتبه‌های دوم و اول دست یافتند.

بخش بازیگری مرد
تقدیر ویژه پیشکسوتان به نصرالله شاکری برای نمایش از «اسطوره تا حماسه» تعلق گرفت و محمد مردانی برای نمایش «فانوس» و محمدعلی کاکه دودمان برای نمایش «روبه» مورد تقدیر قرار گرفتند.
لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره برای بازیگری اول مرد به علیرضا داننده‌فرد برای نمایش «چمدان» تعلق گرفت همچنین لوح تقدیر و جایزه نقدی جشنواره برای بازیگری دوم مرد به طور مشترک به کامران آرایش کشکولی برای نمایش «داعش» و سعید نظری برای نمایش «داعش» تعلق گرفت.
بازیگری سوم و لوح تقدیر و جایزه نقدی جشنواره به سید محسن حسینی برای نمایش من زنده نیستم تعلق گرفت.

بخش بازیگری زن
تقدیر ویژه پیشکسوتان به شمسی شفیعی برای بازی در نمایش «عتیقه» تعلق گرفت و از شبنم پرویزی برای نمایش «این قصه برای نخوابیدن است» و مریم السادات رحمانی برای نمایش «غربت غریب» تقدیر شد.
در این بخش جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره برای بازیگری اول زن به زهرا کارگر برای نمایش «تمام سخنم درد می‌کند» تعلق گرفت.
همچنین رتبه دوم بازیگری زن به همراه جایزه نقدی و لوح تقدیر جشنواره به لیلا ملایری برای نمایش «آممدلی» از شهرستان کازرون تعلق گرفت.
رتبه سوم بازیگری زن به همراه لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به مریم یاقوتی برای نمایش «گزارش یک تابوت» و سما زارع برای نمایش «عتیقه» تعلق گرفت.

بخش موسیقی
جایزه نقدی و لوح تقدیر جشنواره به محمود رجایی برای نمایش از «اسطوره تا حماسه» تعلق گرفت.

بخش طراحی گریم
جایزه نقدی و لوح تقدیر جشنواره به حمزه کاظمی برای نمایش «داعش از فیروزآباد» تعلق گرفت.

بخش طراحی لباس
جایزه نقدی و لوح تقدیر جشنواره به زهرا رزبان برای نمایش «آممدلی» از شهرستان کازرون تعلق گرفت‌.

بخش طراحی صحنه
جایزه نقدی و لوح تقدیر جشنواره به حامد چابک برای نمایش «فانوس» از شهرستان فیروزآباد تعلق گرفت.

گفتنی است نخستین جشنواره استانی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی با حضور هنرمندانی از 6 شهرستان استان فارس از 21 تا 23 در شهرستان فیروزآباد برگزار شد.

ارسال نظر