مهدی عزالدین؛ کارتونیست و مدرس هنری علاوه بر ضرورت توجه و حمایت بیشتر از هنرمندان استان سمنان بر تاثیر شگرف کاریکاتور بر مسائل اجتماعی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری؛ مهدی عزالدین؛ کاریکاتوریست و گرافیست سمنانی با بیان اینکه در حال کار کردن روی دو نمایشگاه تصویرسازی و طراحی است و همچنین تهیه کارتون برای چند هفته نامه استان سمنان و تصویرسازی برخی عناوین و کتب را در دست اقدام دارد؛ اظهار داشت: «در استان سمنان هنرمندان تصویرگر حرفه ای زیادی داریم که متاسفانه در سال ها قبل چندان مورد حمایت مسئولان قرار نگرفتند. امثال علی خدایی که از تصویرگران پیشکسوت و شناخته شده کشور محسوب می شوند؛ کم نیستند. هنرمندانی که هم استانی ما هستند اما بخشی از این دوستان کاربلد چندان مورد توجه و حمایت مسئولان استانی قرار نگرفتند و فراموش شدند.»
وی ادامه داد: «سال ها قبل گروهی را تشکیل دادیم که متشکل از بخشی از کاریکاتوریست های حرفه ای استانی بود و شروع به فعالیت کردیم تا زمانی که داوود یاراحمدی به عنوان رئیس حوزه هنری استان سمنان منصوب شد و الحق توانست خدماتی خوبی به هنرمندان ارائه دهد که مشمول زمان قرار گرفت و متاسفانه این مسیر به شکلی که باید ادامه نیافت. در حقیقت سفارش پروژه به هنرمندان با هزینه بسیار نازلی صورت می گرفت. در حالی که واقعیت جامعه امروز ما این است که نیروی جوان باید به فکر آینده خودش باشد اما وقتی می بیند که در فضایی زمان می گذارد که بهره اقتصادی برایش به همراه ندارد قطعا باعث سردی او شده و منجر به پراکندگی مجدد این دوستان شد و دیگر مثل گذشته دور هم جمع نشدند.»
او پیرامون ویژگی های یک کاریکاتور تاثیرگذار گفت: «نسل امروز و گذشته موضوعات اجتماعی و سیاسی را در هنر کاریکاتور بیشتر می پسندند. بیشتر هم معضلات اجتماعی؛ یعنی زمانی که مردم حرف خودشان را با زبان کاریکاتور در اثری می بینند بیشتر ارتباط برقرار می کنند. در حقیقت همین که افراد متوجه می شوند هنرمندی حرف آنها و درد دل شان را متوجه می شود و بیان می کند مانند آبی روی آتش عمل می کند.»
این هنرمند با اشاره به اینکه همیشه اعتقادم بر این است که یک اثر هنری خوب باید ماندگار باشد؛ در خصوص مختصات یک اثر ماندگار اظهار داشت: « اثری که در زمان خلق آن هنرمند متوجه حضور خدا باشد؛ ماندگار می شود. در حقیقت از زمانی که فکر ارائه آن اثر به ذهن می آید تا زمان اتمام پروژه هنرمند باید تا می تواند در مسیر اخلاقی حرکت کند؛ دروغ نگوید، غیبت نکند و تنها روی انجام کارش تمرکز داشته باشد تا اثرش از هویت و فطرت درونی هنرمند سرچشمه گرفته و ماندگار شود.»
عزالدین ادامه داد: « کاری که خود به خود زمزمه می کنید و دوست دارید بارها ببینید و وقتی از خاطرتان می رود و دوباره به یاد می آوردیش احساس خوبی به شما دست می دهد آن اثر، اثر خوبی است و فرقی نمی کند که چه کسی آن را در کجای جهان خلق کرده باشد.»
این هنرمند در پایان خاطرنشان کرد: «سمنان شهر کوچکی است با جمعیت کم و به نظرم هنرمند در اینجا پرورش پیدا نکرده برای اینکه پیرامون برخی مسائل فعالیت خوبی داشته باشد که این به دلیل بی اعتقادی هنرمندان نیست بلکه به این دلیل است که تا کنون در این فضا قلم نزده و با آن آشنا نیستند. اعتقاد دارم اگر همه مدیران و مسئولان تنها به فکر برگزاری جشنواره و ارائه بیلان کاری نباشند بلکه راه را بدانند و به فکر پرورش باشند بسیار تاثیرگذار است و منجر به خلق آثار متعهد بیشتری در استان ها می شود.»
گفتنی است مهدی عزالدین متولد 1360 کاریکاتوریست و مدرس هنری؛ علاوه بر حضور در جشنواره های مختلف و کسب جوایز متعدد برگزاری چهار نمایشگاه انفرادی در استان سمنان و دو نمایشگاه انفرادی در تهران، همچنین برپایی یک نمایشگاه در شهر بصره کشور عراق، مدیریت آموزشگاه هنری شایگان، یک دوره مشاور مدیرکل ارشاد استان سمنان، عضویت در هیات امنای انجمن هنرهای تجسمی استان سمنان، مدیر بخش کاریکاتور چند نشریه، کارشناس شورای آموزشگاه های هنری سمنان و ... را در کارنامه هنری و کاری خود دارد.