مرشد محسن میرزاعلی:

از پیاده‌روی اربعین امسال، درس صبوری آموختم

از پیاده‌روی اربعین امسال، درس صبوری آموختم
از امام حسین(ع) می‌خواهم که ما را مورد عنایت قرار دهد تا با هنرمان، مخاطب را به درستی به سوی صفای روحانی و عرفانی هدایت کنیم.
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳
کد خبر :  ۲۱۱۲۵

از امام حسین(ع) می‌خواهم که  ما را مورد عنایت قرار دهد تا با هنرمان، مخاطب را به درستی به سوی صفای روحانی و عرفانی هدایت کنیم.

مرشد محسن میرزاعلی از هنرمندان حاضر در دمین همایش پیاده‌روی اربعین (روایت راهیان) به پایگاه خبری حوزه هنری گفت: حدود شش سال است که در پیاده‌روی اربعین حضور دارم و هر سال تنها در ایام اربعین خود را برای زیارت به کربلا رسانده‌ام و خلوتی کربلا را تاکنون ندیده‌ام. اربعین امسال با سال‌های قبل تفاوت‌های اساسی برای من داشت. چرا که اربعین امسال با یک گروه 120 نفره از هنرمندان تئاتر آیینی کشور و با مدیریت کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری پا به میدان پیاده‌روی اربعین در قالب یک همایش تئاتر مردمی با عنوان «روایت راهیان» گذاشتیم.

وی افزود: این سفر زیارتی ما با هنرمندان تئاتر آیینی جدا از بار زیارتی‌اش، درس‌هایی برای همه ما داشت. اولین درس را از کوروش زارعی آموختیم؛ چرا که سختی‌های زیادی را در مسیر پیاده‌روی متحمل شد. این سختی‌ها شامل مکان استراحت هنرمندان و تامین نیازهای آن‌ها و بسیاری از مواردی که طی یک سفر ممکن است با آن مواجه شویم بود. اما آنچه بیش از هر چیزی مدیر مرکز هنرهای نمایشی را در این رویداد مهم و ارزشمند فرهنگی هنری آزرده کرد، عدم حمایت‌های لازم از سوی برخی مسئولین مربوطه از جمله ستاد اربعین بود. میان این مشکلات همه اعضای گروه با صبوری و بردباری کوروش زارعی مواجه بود. همه هنرمندانی که با این گروه 120 نفره همراه بودند درس صبوری و استقامت در راه معنویات و اخلاقیات را از این مردم شریف آموختند. زارعی در این مسیر برای ادامه کار و اهداف والایی که داشت خم به ابرو نیاورد. این اتفاق بسیار برای ما ارزشمند بود و موجب دلگرمی هنرمندان حاضر در این رویداد مهم بود.

این مرشد توانمند در ادامه افزود: از امام حسین (ع) می‌خواهم در این راه ما را بیش از پیش یاری کند. یعنی به پاکی قلب‌هایمان، صداقت و راستی‌مان و عدم هر گونه گناه عمدی و غیر عمدی کمک کند.  هنگامی که ما به لطف ائمه گناه نکنیم، آرامش واقعی خواهیم داشت. در این صورت هیچ‌چیزی نمی‌تواند ما را در این دنیا برنجاند و موجب یأس و نومیدی ما شود. از طرفی دیگر از ایشان می‌خواهم ما را یاری کند تا با هنرمان، مخاطب را به درستی به سوی صفای روحانی و عرفانی هدایت کنم. چرا که ذات هنر برای خودشناسی است. باید در ابتدای کار از هنر برای خودشناسی بهره ببریم و سپس از آن برای حرکت در مسیر نور و خداشناسی استفاده کنیم.

میرزاعلی در پایان افزود: پیاده‌روی اربعین امسال همراه با هنرمندان تنها برای زیارت نبود. ما امسال هم توفیق خدمت به زوار را یافتیم و هم به آموخته‌هایمان افزوده شد. تجاربی را در این سفر ویژه کسب کردیم که می‌تواند روشن‌کننده راه برای فعالیت‌های هنری ارزشی ما در سال‌های آینده باشد.

گفتنی است دومین همایش تئاتر مردمی پیاده‌روی اربعین به کوشش مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری از ۱۳ تا ۱۸ آبان در شهرهای نجف و کربلا و روز شنبه، ۱۸ آذرماه نیز در تماشاخانه‌ مهر حوزه هنری مراسم اختتامیه آن با حضور جمعی از مدیران فرهنگی هنری، هنرمندان و اهالی رسانه برگزار شد.

ارسال نظر