توسط قباد شیوا؛

علیرضا دانافر «نشان صلح شیوا» را دریافت کرد

علیرضا دانافر «نشان صلح شیوا» را دریافت کرد
«نشان صلح شیوا» از سوی قباد شیوا هنرمند پیشکسوت عرصه گرافیک در پنجمین جشنواره بین‌المللی «هنر برای صلح» به علیرضا دانافر اهدا شد.
سه‌شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
کد خبر :  ۱۹۵۷۴

«نشان صلح شیوا» از سوی قباد شیوا هنرمند پیشکسوت عرصه گرافیک در پنجمین جشنواره بین‌المللی «هنر برای صلح» به علیرضا دانافر اهدا شد.

به گزارش سایت مرکز تجسمی حوزه هنری، قباد شیوا با داوری آثار بخش گرافیک جشنواره «هنر برای صلح» و انتخاب اثر برگزیده «نشان صلح شیوا» را که خود طراحی کرده است به علیرضا دانافر اهدا کرد.

به گفته فریدون فربود دبیر جشنواره «هنر برای صلح»، اثر برگزیده ای که این نشان را دریافت می کند به عنوان پوستر سال آتی جشنواره انتخاب می شود و بنا بر این اعلام پوستر علیرضا دانافر علاوه بر دریافت «نشان شیوا» به عنوان پوستر ششمین جشنواره بین‌المللی «هنر برای صلح» نیز انتخاب شد.

قباد شیوا پس از اهدای «نشان صلح شیوا» درباره بخش گرافیک پنجمین جشنواره بین‌المللی «هنر برای صلح» گفت: در این دوره از جشنواره، پوسترهای خوبی توسط هنرمندان ارایه شده و به نظر من آثاری که در این جشنواره حضور دارند باید در مکان‌ هایی که سیاسیون رفت و آمد می کنند از جمله مجلس شورای اسلامی به نمایش گذاشته شود تا اثر بهتری در جامعه بگذارد.

شیوا درباره پوستری که توسط علیرضا دانافر طراحی شده بود، گفت: به نظر من این پوستر بسیار گویاست و از سادگی خاصی برخوردار است. من پیشتر این گرافیست را نمی‌ شناختم اما امیدوارم پس از این پوسترهای بیشتری از این هنرمند ببینیم.

در بخش پوستر پنجمین جشنواره «هنر برای صلح» ۲۵ اثر از هنرمندان ۱۰ کشور جهان به نمایش درآمد.

شیوا دانش‌آموخته رشته نقاشی از دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا است و در سال ۱۳۴۵ فارغ‌التحصیل شد. پس از سال‌ها تجربه‌ی عملی در زمینه‌ی گرافیک فوق لیسانس خود را از انستیتو پرت، شهر نیویورک در سال ۱۳۵۹ اخذ کرد.

در طی چندین دهه فعالیت هنری، با خلق آثار بدیع توانست به نوعی گرافیک با ویژگی ایرانی دست یابد و آن را به دنیا معرفی کند، به دلیل همین ویژگی برخی از آثارش در موزه‌های مختلف جهان و مجموعه‌داران بین‌المللی جای گرفته‌ است.

از فعالیت‌های جنبی او تأسیس بخش گرافیک در صدا و سیمای ایران در سال ۱۳۴۷، راه‌اندازی بخش گرافیک انتشارات سروش در سال ۱۳۵۰ است. او از مؤسسین انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، پایه‌گذار و برنامه‌ریز اولین دوسالانه پوستر تهران است. از دیگر فعالیت‌های او آموزش هنر گرافیک در دانشکده‌های معتبر تهران از سال ۱۳۵۵ تا به حال است.

او در طول سال‌ها تحصیل و کار حرفه‌ای آثار خود را در زمینه نقاشی، عکاسی و به‌خصوص گرافیک در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله انگلستان، فرانسه، آمریکا به تماشا گذاشته است. آثار او بارها در نشریات جهانی انتخاب و چاپ شده‌اند.

انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک (AGI) او را به عنوان یکی از ۱۲ طراح گرافیک برتر جهان معرفی کرده و در حال حاضر در مؤسسه شخصی خود در امر مدیریت، مشاوره‌ی  هنری و همچنین طراحی گرافیک در زمینه‌های مختلف، طراحی محیطی و نمایشگاهی فعالیت دارد.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر