رییس حوزه هنری مازندران در پی رحلت « علامه حسن زاده آملی » نوشت:

ما به برکت حضور آنهایی هستیم که به نیکی عمل کردند و زیبا زیستن را خود، تجربه کردند.

ما به برکت حضور آنهایی هستیم که به نیکی عمل کردند و زیبا زیستن را خود، تجربه کردند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری مازندران « مهدی معصومی گرجی » در پی عروج ملکوتی عارف عالیقدر « علامه حسن زاده آملی » ضمن عرض تسلیت دربیان ابعاد وجودی وی چنین نوشت:
يکشنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
کد خبر :  ۱۵۲۷۰۲

چون اهل عشق  باشی، زلال میشوی و آن وقت میتوانی پرواز را همچون پرنده ای خوش آواز تجربه کنی. آن زمان سخن از معرفت بگویی و در راه شیدایی و شور قدم بگذاری.

نظام آفرینش خداوند صیقل یافته و زلال است و نقصانی در آن راه ندارد. اما انسان سرگشته امروز؛ جهانی مادی و بی روح برای خود ایجاد میکند و بدون آگاهی و معرفت راه روزمره را درپیش گرفته و در طوفان خود شیفتگی  گمگشته میشود. با این باور که این راه (به ظاهر خوشایند و در باطن تهی) راه ثواب است. دریغ که نمیداند جز احساس کاذب و زودگذر چیزی نیست و همین آغاز  افسردگی است.

میشود با چشیدن طعم حقیقت و دانایی جهان را شیرین‌تر کرد و انسانی ثمربخش بود. ما به برکت حضور آنهایی هستیم که به نیکی عمل نمودند و این گونه زیبا زیستن را خود تجربه کردند.

« علامه حسن زاده آملی» آن عارف  بی بدیل،  فیلسوف وارسته، علامه دهر، شاعر، ریاضی دان ، منجم و فقیه، آن انسان الهی، که سالها در کشف حقیقت و چشاندن آن به جامعه کوشیدند و در تربیت شاگردانی عالی قدر تلاش  فراوان داشتند، به ملکوت اعلی پیوست.

آن بزرگ؛ همیشه به همه می آموخت که در هر لباسی انسان باشید و از خود مراقبت کنید تا دنیا شما را باخود نبرد.

‌آن مرد نستوه  در راه انقلاب و پایایی نظام  اسلامی تلاش ارزنده داشتند و در دوران مبارزات تحمل رنجها کردند و اینک مازندران عالم پرور که همواره به داشتن چنین بزرگانی به خود میبالد در این عروج عرشی عزادار است.

روحشان شاد و  یادشان عزیزباد.

گفتنی است«حسن حسن‌زاده طبری آملی» مشهور به علامه حسن‌زاده آملی (زاده ۲۱ بهمن ۱۳۰۷ آمل  درگذشت سوم مهرماه 1400 ) فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی است. طرفداران وی او را علامه ذوالفنون و علامه دهر نیز می‌نامند و در ادبیات، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب تبحر داشت و اشعاری نیز به زبان‌های فارسی، طبری و عربی سروده بود. همچنین علامه آملی در محضر استادان بنامی همچون سید محمد حسین طباطبایی، مهدی الهی قمشه ای، محمدتقی آملی، سید مهدی قاضی طباطبایی و...بهره جسته و ده ها تالیف در زمینه تفسیر، کلام، فلسفه، فقه، ریاضی، شعر و ادب و... داشته است.

شایان ذکر است که حوزه هنری مازندران در ویژه برنامه محفل نور واحد هنرهای تجسمی با حضور جمعی از خوشنویسان و نگارگران برجسته استان، تعدادی از اشعار الهی نامه علامه حسن زاده آملی را به رشته تحریر در آورده و چندی پیش در قالب کتابی به چاپ رساند.

ارسال نظر