به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، «امید شکری»؛ مدرس پاتوق عکس حوزه هنری استان در این جلسه گفت: یک عکس خوب تلفیقی از تکنیک و ترکیببندی مناسب است و ترکیببندیها قوانین خاصی که رعایت آنها منتهی به یک عکس خوب شود، ندارند.
«شکری» افزود: ترکیببندی در عکس نیازمند احساس و خلاقیت است زیرا اگر عکس فاقد این دو مقوله باشد در نهایت یک رضایتمندی سطحی از عکس به وجود خواهد آمد که معنا و مفهومی نخواهد داشت.
مدرس پاتوق عکس حوزه هنری خراسان شمالی به مقایسه نقاشی و عکاسی پرداخت و گفت: نقاش با تفکر و مهارت، عناصری که در ذهن خود دارد را چیده و میپروراند که در نهایت منتج به تولید اثر میشود اما عکاس دنیای واقعی اطراف خود را بررسی کرده و در واقع عناصر محیط پیرامونی را در قاب بندی خود سازماندهی و با انتخاب آن عناصر عکس را ثبت میکند.
وی با اشاره به چیستی پرسپکتیو در عکاسی، اظهار داشت: برای استفاده از گونههای مختلف پرسپکتیو از جمله پرسپکتیو خطی عکاس باید همیشه تلاش کند عکس را از حالت دو بعدی به سه بعدی تبدیل کند.
«شکری» ادامه داد: وجود پرسپکتیو عمق را برای بینننده تداعی میکند و احساس دید سه بعدی را برای او به وجود میآورد و لنز واید در این زمینه تاثیرگذار است.
بر اساس این گزارش، در پایان این پاتوق آثار عکاسان که در جلسه گذشته و به صورت میدانی در پارک شهر بجنورد گرفته شده بود مشاهده و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.