به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خوزستان، مراسم تکریم و معارفه رؤسای حوزه هنری خوزستان امروز (سهشنبه 27 آبان) با حضور محمدمهدی رئیس حوزه هنری کشور و میثم مرادی بیناباج معاون راهبری استانهای حوزه هنری کشور در اهواز برگزار شد.
برای نیل به تمدن نوین اسلامی باید بنیه فرهنگی را در تمام سطوح تقویت کرد
«سینا دلشادی» در این مراسم اظهار کرد: مدیرکل فعلی حوزه هنری خوزستان از افراد خوشنام حوزه فرهنگی و هنری خوزستان است و امیدوارم که روزهای بهتر و درخشانتری را با کمک هنرمندان خوزستان در این استان رقم بزند.
سرپرست سابق حوزه هنری خوزستان در خصوص تأکید بر حوزه دفاع مقدس در حوزه هنری خوزستان افزود: دفاع مقدس برای ما صرفا یک جنگ تحمیلی هشت ساله و یک حادثه تاریخی نیست بلکه یک رخداد مهم و شگرف تاریخی است.
وی اضافه کرد: دفاع مقدس در امتداد انقلاب اسلامی ایران و این رخداد بینظیر تاریخ معنا می شود، انقلابی که خود مبدأ یک تاریخ جدید در جهان بشریت و نقطه عطف مقابله و مبارزه همه جانبه با نظام سلطه و فرهنگ تمامیت خواه استکبار بود.
دلشادی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نه فقط به تاریخ ایران که به تاریخ بشریت معنا و مفهوم دیگری بخشید و مسیر دیگری را ترسیم کرد ادامه داد: انقلاب اسلامی با تکیه بر اعتقادات ناب اسلامی و نگرش توحیدی، بساط نظام استعماری و استکباری تا بن دندان مسلح را به هم ریخت و برچید و در مقابل عربدههای سرمست از چپاول ملت های مظلوم و جاهل صدای «الله اکبر» را سر داد و تاریخ بشریت را از یک پیچ و انحراف تاریخی به صراطی دیگر رهنمون ساخت و راه و مسیر دیگری را پیش روی آزادگان و آزادیخواهان جهان قرار داد.
وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس دفاع از ارزشهای چنین انقلابی بود و تحمیل جنگ نه فقط درگیری دو کشور که درگیری دو نظام فکری و دو جریان تاریخی بود تصریح کرد: دفاع مقدس دعوا بر سر مرز، جدال بر سر زمین و رودخانه و اختلافات طبیعی و تکراری دو همسایه نبود بلکه دفاع از دین مبین اسلام و پاسداری از ثمره رسالت همه انبیای الهی بود که با دستان امام راحل به ثمر مینشست.
معاون اجرایی استانهای حوزه هنری کشور با بیان اینکه تبهکاران و جنایتکاران تاریخ آمده بودند تا این راه تازه گشوده شده را مسدود و مهندم کنند گفت: ایستادگی جوانان این مرز و بوم نه تنها دفاع از مرزهای یک کشور که دفاع از مرزهای اعتقادی و یک مسیر تاریخی توحیدی و دفاع از اسلام ناب و کیان دین مبین بود و با چنین نیتی نصرت همه جانبه الهی یار و همراه ایران اسلامی و انقلابی شد.
وی ابراز کرد: اکنون ما وارث چنین حماسه بزرگ تاریخی هستیم و باقی بودن دفاع اشاره به همین موضوع دارد که تا دشمن اسلام و انقلاب حضور دارد و هجمه وارد میکند باید در مقابلش ایستاد و بر پهنای این مسیر تاریخی جدید افزود.
دلشادی خاطر نشان کرد: این مسیر تاریخی جدید به تحقق تمدن نوین اسلامی منتهی میشود و ترس نظام سلطه از رسوایی خود در معرفی فرهنگ و تمدن مدرنیته لادین و لامذهب به عنوان نقطه غایی و تکامل یافته تمدن بشری است.
وی اذعان کرد: برای نیل به تمدن نوین اسلامی به عنوان آخرین حلقه از زنجیره تمدن سازی اسلامی می بایست بنیه فرهنگی را در تمام سطوح فردی، اجتماعی و سازمانی تقویت کرد که برای تحقق این مهم ناگزیر از اتخاذ رویکردهای تبیینی اقناعی هستیم.
سرپرست سابق حوزه هنری خوزستان با اشاره به اینکه برای موفقیت در این مسیر مهم داشتن تنوع ابتکار انگیزه و برنامه از ضروریات است که باید به درستی انجام شود بیان کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی به عنوان یک اصل پیش روی خود قرار داده و بیش از سختافزار به نرمافزار و مغز افزار تولید میاندیشد و گمان میکنم تزکیه و پرورش را نه همپا و همتای تعلیم و آموزش که مقدم برآن میشمارد.
وی یاد آور شد: تردیدی ندارم که وقتی وجود آدمی صیقلی آفت نور الهی از آیینهای آن وجود روشنتر و درخشانتر منعکس میشود و این گیاه است که اگر آینه وجود هنرمندی بازنمای نور الهی شد موجب هدایت و رستگاری جامعه خواهد شد.
هنر و ادبیات بهترین ابزار جهت تحقق سبک زندگی ایرانی اسلامی است
«محمد شهبازگهروئی» نیز با بیان اینکه مسئولیت گرفتن در خوزستان خطیر و سخت است اظهار کرد: خوزستان علاوه بر اینکه در حوزههای فرهنگی و هنری منحصر به فرد و کمنظیر است، به همان اندازه در کمبودها و محرومیتها نیز منحصر به فرد است.
رئیس جدید حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه میطلبد مسئولان با همت و مجاهدت شبانهروزی پای کار بیایند افزود: در گام دوم انقلاب باید همه مجموعهها و دستگاههای انقلاب اسلامی از جمله حوزه هنری نسبت خود را با این بیانیه و رویکرد مقام معظم رهبری تعریف کنند.
وی با اشاره به اینکه حوزه هنری باید تحولی متناسب با این انتظارات درساختارها، رویکردها و برنامههای خود ایجاد کند ادامه داد: مقام معظم رهبری دراین بیانیه به مقوله سبک زندگی اسلامی و فرهنگ تاکید و این موضوع را به عنوان نرمافزار تمدن اسلامی معرفی کردند.
شهباز با بیان اینکه قطعا هنر وادبیات بهترین ابزار جهت تحقق سبک زندگی ایرانی اسلامی و دنبال کردن آن است تصریح کرد: درموضوع دفاع مقدس که یکی ازمحورهای فعالیت حوزه هنری است باید به سبک زندگی مجاهدان عرصه مقاومت توجه شود.
وی با اشاره به اینکه سبک زندگی مجاهدان دفاع مقدس نیز بیارتباط با سبک زندگی ایرانی اسلامی نیست و ترویج این سبک زندگی وظیفه تمدنی ما محسوب میشود عنوان کرد: برای موفقیت نیازمند همافزایی هستیم و باید توجه داشت که بدون توجه به نام و نشان هم میتوان انجام وظیفه کرد.
همچنین« حجتالاسلام میرعلایی» با اشاره به هنرمندان بزرگ استان از گذشته تاکنون ابراز امیدواری کرد میراثدار خوبی برای هنرمندان بزرگ استان باشیم و عنوان کرد: از سرپرست حوزه هنری که در این مدت زحمت کشیدند، قدردانی میکنیم و برای مدیر جدید حوزه هنری استان آرزوی موفقیت دارم.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه درخوزستان گفت: شهباز پیش از این در مجموعه بسیج دانشجویی کارهای مطالبهگری و فعالیتهای هنری را دنبال میکرد و مدتی مسئول مرکز آفرینشهای هنری سپاه بود و دراین مدت تعامل و همافزایی بین مجموعهها را دنبال میکرد وبا تشکیل مجموعه هیئت اندیشهورز کلان وتخصصی کمکهای مشاورهای خوبی میداد که امیدواریم این مسیر در حوزه هنری استان نیز دنبال شود.