نمایش تهران از منظر هنرمندان در خانه هنرمندان ایران

نمایش تهران از منظر هنرمندان در خانه هنرمندان ایران
معاون مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران گفت: نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی ایام کرونا در خانه هنرمندان به نمایش عمومی گذاشته است.
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
کد خبر :  ۱۳۴۵۰۶

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از مهر، حسین گنجی؛ معاون تبلیغات و انتشارات مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، با تأکید بر اینکه هنر تنها زبان مشترک و همواره مورد پذیرش همه انسان‌هاست، گفت: تکنولوژی و مدیوم‌های جدید تنها به گسترش و تأثیرگذاری آن افزوده‌اند، و همچنان هنر مقبول‌ترین زبان بشری است. هنرمندان بر همین مبنا در جامعه همواره دارای احترام هستند و پیامی که منتقل می‌کنند در هیاهوی خبری و رسانه‌ای این روزها بیش از هر پیامی دیده و شنیده می‌شود.

وی با بیان اینکه در میان رشته‌های هنری، هنرهای تجسمی، یکی از تأثیرگذارترین‌هاست، افزود: برای بیان مسائل روزآمد شهری و ارتباط مستمر با شهروندان چه زبانی که نگاه‌ها را نزدیک تر و ترغیب دهنده‌تر باشد و به وسیله آن بتوان گفت و گو بر سر مسائل اساسی را به وجود آورد. مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در طی سال گذشته همکاری‌های مشترک بسیاری با هنرمندان داشته است و سوژه‌های بسیاری را با بهره‌گیری از مدیوم‌های مختلف هنری به میان شهر برده است.

 

 

گنجی در ادامه بیان کرد: در مجموعه تولیدات شهری در سال گذشته هنرمندان با زبان عکس، نقاشی، گرافیک، تصویر‌سازی، اسکیس و کاریکاتور به بیان موضوعات مختلف شهری پرداخته و توانسته‌اند نکات شهروندی و مدیریت شهری را جذاب‌تر با مردم در میان بگذارند. مجموع آثاری که حاصل ورکشاپ‌ها یا رویدادهای هنری حضوری و غیر حضوری بود که به دبیری و هدایت جمال رحمتی، مرتضی آکوچکیان، مرتضی صدیق، اردشیر رستمی، بهروز داوری، کیوان مهرگان، فیروزه مظفری و بسیاری پیاده‌سازی شده و اکران عمومی هم شد.

معاون تبلیغات و انتشارات مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران درباره نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» توضیح داد: این نمایشگاه برآمده از این رویکرد و حاصل ۱۲ موضوع مختلف شهری است که طی ۱۰ روز از ۲۳ آبان تا چهارم آذرماه با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی ایام کرونا گزیده‌ای از آنها به نمایش در خواهد آمد.

وی ضمن اشاره به نمایش این مجموعه آثار در هفت گالری خانه هنرمندان در منظر عمومی و در یک قاب، گفت: خیلی از این آثار حاصل همین ایام کروناست، ایامی که گویا خیال تمام شدن ندارد. این ورکشاپ‌ها در دوران قبل از همه‌گیری کرونا شروع شد و شیوع این ویروس، نه تنها از روند آن جلوگیری نکرد که بدان شدت هم بخشید و به صورت مجازی اجرای آنها پیگیری شد. مجازی بودن برخی از کارگاه‌ها و رویدادهای هنری با اینکه از همدلی و البته دیدارهای فیزیکی هنرمندان کاست، اما باعث شد تا بتوان از هنرمندان درجه یک کشور، فارغ از محل سکونتشان در جای جای ایران و تهران بهره برد.

معاون تبلیغات و انتشارات مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در پایان بیان کرد: امید است تا بتوان همچنان این رویکرد را ادامه داد و از دایره وسیع‌تری از هنرمندان که دغدغه‌ها و ایده‌های جذابی برای شهر دارند و می‌توانند گفت و گو بر سر مسائل شهر را به دایره وسیع‌تری از شهروندان بکشانند، بهره برد.

در انتها گنجی اشاره کرد که به دلیل شرایط این روزها و شدت گرفتن کرونا از مراسم جمعی و برگزاری افتتاحیه و اختتامیه برای این نمایشگاه صرف نظر شده است و علاقه‌مندان می‌توانند به تناوب از این نمایشگاه طی ۱۰ روز بازدید داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر